Пилето не иска да вижда Благовеста дори на снимка!

Благовеста Цакова - младата и изкусителна красавица е един от кошмарите в живота на певицата с македонска кръв Райна. Пилето не може да гледа Блага и на снимка, а споменът за нея буквално качва кръвта в главата й.

Какво ли ще направи певицата днес, когато запознати изнесоха на показ цялата скандална история между двете?!... А есенцията в нея е, че именно Благовеста, а не Златка Райкова, е отнела Константин от Райна, пише Хотарена.нет.

cakovaДвамата се запознали, докато течала връзката им, но Блага, която по онова време се подвизавала като танцьорка в "Син Сити" моментално завъртяла главата на кръшкача. Красавицата тогава била още чиста и неопетнена, но певецът бързо я склонил да му пристане и станал първия мъж в живота й.

Благовеста и Коцето били зверски влюбени, а певецът не пропускал възможност да зареже Райна и да хукне при тъмнокосата сладурана.

След няколко месеца обаче те се разделили по настояване на Благовеста, която залитнала по футболист.

Но раната на Райна така е не заздравяла. Тя и до днес помни как Благовеста фигурирала в телефона на Коцето с името Бонбонова и колко сълзи е изплакала, знаейки че любимият й пак е в нейните обятия. Ама че палавник...