Постъпката на Златка Димитрова е меко казано неадекватна, коментират по форумите!

Златка Димитрова, която цяла България съжали след загубата на нероденото й бебе в 7-я месец, хвърли всички в размисъл с днешната си изцепка. Постъпката на Златка Димитрова е всичко друго, но не и адекватна на мъката й. В това са категорични потребители в мрежата.

Златка Димитрова шокира всички като постна поредната си снимка във Фейсбук, над която написа "Отново на път" - сякаш някой умира да знае какво прави моделката във всеки един момент. Това обаче можеше да бъде загърбено, ако Златка Димитрова не бе заснела най-демонстративно тениската, с която е облечена.

[caption id="attachment_324725" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова наистина прекали в поведението си, неадекватно е![/caption]

Бялата й блузка е със щампа на нарисувана красавица, а надписът е повече от показателен: "Прекалено красива съм! Благодаря ви...". За тези, които не са наясно или са забравили, преди няколко години същата тази снимка на нарисувана хубавица и още няколко подобни красяха магистралата София - Пловдив като реклама на гуруто на Златка Димитрова - д-р Енчев.

"Страшно красива съм! Благодаря ви, д-р Енчев", "Твърде красива съм, за да се трудя! Благодаря ви, д-р Енчев" и още няколко такива текста бяха изписани на съответните билбордове, припомня Kliuki.bg.

Това, че Златка Димитрова и д-р Енчев са приятели, е ясно на всички и лошо няма. Но това ли беше най-подходящият момент, в който Златка да се изтипоса с тази смешна фланелка пред цялата страна, чудят се потребители.

[caption id="attachment_324726" align="aligncenter" width="202"]Ето как се изтипоса опечалената хубавица! Ето как се изтипоса опечалената хубавица![/caption]

"Това ли прави една опечалена родилка, Златке?! Не е нормално, пък кой каквото иска да говори! Първо не е нормално една страдаща жена, която е изгубила детето си, да пуска свои селфита през час във Фейсбук и да демонстрира измъчена физиономия. Един измъчен човек никога не прави така. Той се затваря в самота или с близките и изживява страданието си лично, а не я навира в очите на всички. А с тази блуза вече изби рибата напълно", коментират снимката на Златка Димитрова възмутени дами в мрежата.

Сходните коментари са действително много и имат известно право. Щом дори самият Милен Цветков запита Златка Димитрова по време на участието й в предаването му, защо й е нужна цялата тази показност и непрестанно "спамене" във Фейсбук.