Любовта между Мария и Християн Гущеров е сериозно застрашена!

Идилията между Мария и бизнесмена Християн Гущеров се срина с гръм, а любовта им е сериозно застрашена. Крахът помежду им настъпи след като миньончето на Пайнер разбра болезнената истина за половинката си. А именно, че Християн Гущеров е подобрил рекорда и на Коко Динев по креватни упражнения с чалгаджийки.

Какъв бил ужасът на Мария, когато научила, че Християн Гущеров не е имал връзка само с 21 години по-възрастната от него Малина, която дори абортирала детето на милионерския наследник. В тефтерчето на Християн Гущеров фигурирали още куп имена, сред които това на Анн Джи, Ивена, Теодора и дори Емилия и Алисия.

[caption id="attachment_324914" align="alignright" width="300"]Мария Дали Мария ще намери сили да прости лъжата на Християн Гущеров?![/caption]

Това е абсолютният факт - Християн Гущеров преспал с Алисия, а после и с Емилия, твърдят близки до семейството на Мария и Гущеров. Нещо повече - самата Алисия неведнъж била разказвала за миналата си афера с Гущеров, когото определяла като много свестен и добър човек.

"Винаги ще имам отлично мнение за Християн и няма да отричам, че сме имали връзка. Той е един от малкото наистина грижовни мъже, които съм познавала и винаги ще бъде в листата с приятелите ми. За жалост не мога да кажа същото за Мария, която за мен не е читав човек. Никога не сме били близки и не сме контактували повече от един поздрав. Не смятам, че има какво да си кажа с нея", без никакво колебание разказвала Алисия и то съвсем открито.

С Емилия пък Християн Гущеров бил още преди тя да стане съпруга на Коко Динев като русокоската се облажила с доста значителна част от финансовите му авоари.

Тъкмо тази истина довела Мария до нервен срив и тя не може да прости на Християн Гущеров това, че не й е казал, а е оставил цялата държава да разбере преди нея. "Мария се чувства засрамена и унизена. Връзките на Гущеров може да са били много преди да се запознае с нея, но това, че не й е засвидетелствал нужното доверие, за да й разкаже, доведе до разрива в отношенията им", коментират близки до разстроената Мария.