Венета Харизанова е била жертва на насилие като малко дете

Красавицата Венета Харизанова все още изпитва кошмар само като се сети за детството си. Както "Уикенд" писа, като малко момиче тя е била пребивана многократно от баща си. Спомените й от онова време са ужасни, заради което Вени не желае да се сеща изобщо за детството си. Тя обичала да гледа само напред в живота, защото миналото й не е било изобщо приятно.

За жалост, детството й оказва влияние върху целия й живот. Заради неволите си като малка, Венета Харизанова се зарекла никога да няма свои деца. Тя имала комплекс относно семейните традиции. Макар че е омъжена от 4 години, хубавицата все още отказвала на мъжа си да му роди дете. Причината, според близките й, е в неприятностите с баща й в миналото, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334696" align="alignright" width="300" class=" "]Венета Харизанова Венета Харизанова[/caption]

"Още не е готова да се превърне в майка. Това не се харесва на някои хора, но в крайна сметка животът си е само на нея и на никой друг." - коментират близките до манекенката.

Според слуховете, съпругът й бил на път да я напусне заради отказа й да забременее. Той разбирал опасенията й, свързани с детството й, но смятал, че могат да бъдат преодоляни. Венета Харизанова обаче била на друго мнение. Въпреки че вече е на 34 навършени години, красавицата не мислела за деца.

"Страхува се, то е видно. Сякаш има някаква фобия от децата. Но освен това тя никога не е била от онези жени, които обичат да са единствено домакини и съпруги. Мисля, че и това й оказва влияние. Все пак може би най-накрая ще се реши да има бебе." - казват още приятелите на Венета.

Самата Харизанова вече на няколко пъти изобщо не се трогнала от заплахите на мъжа си за развод. Тя и досега имала ярки спомени от изживяното в детството, които не й давали покой.