Това май вече заплашва да се превърне в епидемия. След Моника Валериева и Албена Вулева, сега една от най-колоритните участнички в "Ергенът" се е запътила към исляма.

Не е за вярване коя е тя, но е факт. Става въпрос за дупничанката Венета Костова, която в първия сезон на формата се бореше за вниманието на Виктор Стоянов, но по-скоро го стресна и изплаши. Венета не спираше да прави две неща - да пие като казак и да говори небивалици. Всички я приемаха за нещо като клоуна на предаването, но самата тя се представи в тази светлина.

Това епидемия ли е?! Вижте коя скандална "Ергенка" прие исляма! (СНИМКИ)

Венета не работи към днешна дата, но пък си е добавила към името по паспорт и турското Йълдъз. Тя обяснява, че отишла на врачка, която й хортувала, че в миналия си живот е била жена, носеща това име. То пък означава "звезда".

Това епидемия ли е?! Вижте коя скандална "Ергенка" прие исляма! (СНИМКИ) - Снимка 2

Дали на Венета й харесва идеята да бъде звезда, пък макар и само с едно име, или наистина се е запътила към исляма, все още не е ясно. Но също така тя редовно гостувала на приятелка Нериман, която била семейна и с две деца.

Знаем, че Костова няма официална връзка, но се хвали как не работи, пък се скъсва от почивки. Тепърва щяла да ходи на Филипините и на Бали, а тук у нас най-много й харесвало в Доспат. За където знаем, че е най-големият брой джамии, без български православни църкви.

Източник: Crimesbg.com