Алекс Сърчаджиева не бе казвала на никого за съкровената си тайна!

Милата, талантлива и чаровна Алекс Сърчаджиева е любимка на повечето българи. Тя умее мигновено да пленява сърцата с широката си усмивка и непринудено поведение, непознати за повечето актриси и водещи у нас. Самата Алекс Сърчаджиева обаче също си има своя тайна, която упорито пазеше години наред.

Най-сетне тя бе разкрита - сладката Алекс Сърчаджиева има навика, или по-скоро ритуала да си говори сама. Да, настъпи моментът, в който лично Алекс Сърчаджиева си призна за тази своя традиция, която е била тайна за нея.

[caption id="attachment_315675" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева пазеше упорито тайната си, за да не я считат за луда[/caption]

"Не я е казвала на никого, защото знаете какви са пората - веднага ще я изкарат луда, психично болна и какво ли още не. А Алекс е едно съвсем нормално и трезво мислещо момиче, които обаче както всеки, си има и своите чудатости", разказват колеги на Алекс Сърчаджиева.

А самата любима на Иван Ласкин споделя, че е толкова суеверна, че никога не се връща обратно у дома си, дори да забрави нещо наистина важно за деня. Когато види черна котка да минава пътя й пък става страшно - била в състояние да се върти като изоглавена десетки пъти. Защото я преследвало странното чувство, че ако не го направи, денят й ще бъде пълен провал, научи Kliuki.bg.

"Алекс Сърчаджиева си говори сама преди всяко излизане на сцената, било то в театъра или в някое риалити шоу. Така тя си внушава, че късметът ще бъде с нея и няма да й се случи никакъв гаф. Пъди лошото и проблемите не само с мислите, но и с гласа си", разказват колеги на Алекс.

Също така, преди да излезе на сцената, Алекс никога не пропускала да си каже по някоя от скоропоговорките, учени в университета, за да се упражнява и да добие по-голяма увереност в себе си срещу допускането на традиционните за водещите лапсуси.

"Странна е, но е страшно сладка. Точно затова Иван Ласкин си умира за нея", усмихват се близки на Алекс Сърчаджиева.