Малко е да кажем, че щерката на Орхан Мурад удари дъното, тя направо заора под него. Сузанита винаги е била с отвратително поведение и постъпки, но този път дори потребителите я определиха като гнусна. Защо - ще видите сами.

Сузи Мурад, която явно няма да успее с музика, от известно време насам е в платформа за възрастни, в която обаче се пускаше само по бельо. Е, както виждаме, го е свалила. Тя се пусна чистак гола до кръста (корекциите по фотосите за просто за цензура и са сложени от нас), а сме убедени, че утре ще си махне и прашките.

На снимките Сузито щедро развява напращели силиконови гърди и щръкнали зърна, но на една просто мина всички граници и се показа как си плюе върху бюста.

Кадърът с течащата от устата й обилна плюнка откровено погнуси мнозина и дори мъже коментираха, че не биха я "барнали" за нищо на света. "Айде бе, жива мастия е тая, противна е. Как я търпят родителите й, не знам, но май сестра й беше свястно момиче и сигурно умира от срам. Сигурно и мъжът й я е зарязал тая Сузанита, едва ли ще се намери чак такъв балък, който да я търпи", възмущават се в нета.

Източник: Crimesbg.com