В подкаста си в Ютюб, Тото от „СкандаУ“ призна лично, че е обиден на bTV и поради тази причина не стъпва в телевизията.

Той първо се оплака, че е участвал в сериала „Животът на Жоро“, за което не искал хонорар, тъй като медията го подвела, че ще се излъчва само онлайн, а всъщност бил излъчен по телевизията. Втората причина за обидата му е песен, написана от „СкандаУ“, като в „Преди обед“ ги нахокали за текста на парчето.

 

След разкритията, че Иван и Андрей са му приятели, но го излъгали, че сериалът ще е само по интернет, след което бил излъчен по телевизията, Тото изпсува bTV. Основната причина за сръднята му обаче е, че преди година го нахокали за песен, написана от „СкандаУ“ за Ани Хоанг.

 

„Брат, отидох там, а те почнаха да ме питат дали наистина ние сме написали това парче. Аз им отвърнах, че текстът наистина е наш. Не съм отишъл там да ми четат конско. Повече не им стъпих. Лъчо ходи, но аз не! Наскоро ме бяха поканили, но аз не отидох, ходя в Нов тв“, категоричен бе изпълнителят на „Спомен от рана“, който не се е появявал при Деси Стоянова в bTV от поне 6-7 години.

 

Припомняме, че през лятото на скандалния рапър му се наложи да спре за няколко месеца подкаста си „При Тото“ заради изцепката на баскетболния треньор Тити Папазов, който разказа през смях как на младини е остригал бившето си гадже, защото след раздялата им, тя си хванала друг.

Тото също се заливаше от смях, а въпросният откъс бе разпространен след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора, който бе изострил сетивата на обществото.

 

Така видимо възмутени, хората скочиха срещу двамата забавляващи се на гърба на една страдалка. Единият го отнесе заради безчовечната си постъпка и начина, по който гледа на нея като на весел факт от миналото му, а другият – за неадекватната му реакция, показваща пълна липса на съчувствие и отношение към нещата, случващи се в студиото му.

 

Наложи се Тото да отмени и участията си заради острата обществена реакция, а рекламодателите му се оттеглиха и никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър. Три месеца по-късно обаче той успя да възстанови подкаста си, който към днешна дата отново се радва на интересни гости. Прави обаче впечатление, че рекламодатели и зрители, са намалели драстично.

Източник: Уикенд