Тото от СкандаУ най-после проговори за секс видеото си!

Близо месец след като изтече еротичното клипче на рапъра Тото от СкандаУ, в което развява интимния си Мини Купър, той се накани да говори за него. Йонислав Йотов, както са истинските имена на изпълнителя решил да говори по темата. [caption id="attachment_442087" align="alignright" width="185"]Тото Тото се напи и проговори за скандала[/caption] Но не заради самото видео, а защото хората започнали да се месят в отношенията му с Лъчо, неговият партньор в дуета "Скандау". На чашка голямо уиски, солидно почерпени с авера му Лъчо, двамата обсъждат случилото се в опит да замажат гафа на фронтмена с голото му пистолетче.

Седмица след като петсекундното клипче изтече, се разпространи още една снимка на малкия Тото. А през последните дни се появи и Инстаграм стори, на момче омазано с мъжко семе по лицето, за когото се твърдеше, че е рап изпълнителят, пише LifeOnline.

Чашата на Тотовото търпение преля и най накрая той реши да проговори. Според него разпространяването на това видео е било много внимателно и добре организирано, защото е изтекло точно преди 8-ми март, за да го атакуват на лична основа. Сега той страда защото е сериозно обвързан и вече има дете с танцьорка на име Кристин Петринска. По думите му, видеото е заснето и изпратено преди две години, малко след раздялата с дългогодишната му приятелка Яна и преди да стане интимен с Кристин.

Тогава той се радвал на свободата. Срещал се с много жени и както става ясно е водил безразборен сексуален живот. Според него той знае много добре на коя жена е пратил клипа и тогава е имал някакви отношения с нея и твърде възможно е да са живели заедно.

Той имал сериозни намерения към нея, но се съмнява, че видеото и снимката са разпространени лично от нея. И въпреки тези му съмнения, той твърди в началото на разговора си, че клипа е разпространен от „Жена, която иска името й да се знае.“ В седянката с Лъчо, която прилича много на вечерта на югозапада на Слави Трифонов, Тото разказа как е разбрал за видеото: “Ние снимахме клипа на “Циганска сватба”, когато Чарли ми звънна, но му затворих. След малко влязох в Инстаграм и видях супер много хора, които не са ми от приятелското обкръжение, които са ми изпратили клипчето. Замръзнах на място, не знаех какво се случва”. Той решил да си пасува, защото не искал да дава възможност на авторите на сценария да го атакуват отново. След това се появи и вторият компромат, но хейтърите разпространиха и измисления фалшив кадър, за който се твърди, че показва как Тото прави фелацио на мъж. Успокоен след две големи, Йонислав твърди, че не се срамува и не смята, че дава лош пример, защото това, което е направил го прави всеки от един от неговите фенове и хейтъри. Е как, нали беше БОГ, боговете не грешат... Боговете не са като простосмъртните, коментират го в средите.

От своя страна неговата дуетна половинка Лъчо го укорява, че е трябвало да мисли, но по-нататък в разговора си набива идеята, че може би и той също трябва да си пусне подобно видео, което започва да кара зрителя да си мисли, че няма нищо случайно в появата на въпросното видео.

Тото завършва защитната си пледоария с думи за това от къде са тръгнали, колко са постигнали и до къде са стигнали Скандау. Като плаши враговете си с обещание за още много хитове и още една Арена Армеец и така нататък.