Мирослав Костадинов, когото в момента наблюдаваме като жуви в „Гласът на България”, отново тръгна надолу в личен план. Блондинът не е щастлив и това е видно.

Миро пак е посегнал към чашката, защото не е щастлив. Това се говори усилено в светските среди. Самият певец започнал да се държи по-агресивно, както правел в годините, в които пиеше.

Цели 4 години Каризмата не близваше алкохол, но очевидно емоционалното му състояние се е влошило дотам, че волята му отново се е прекършила. Причината по всяка вероятнст е проваленият му брак.

С Елица все още са уж заедно, но нищо от това, което Миро си мислеше, не се сбъдна след сватбата. Двамата продължават не просто да не живеят заедно, а да живеят в различни държави. Докато той е в България, тя върти ресторант в Англия.

Освен това двойката така и не се сдоби с деца. Вече са на по 47 г. и сякаш е късно за наследник. Няма как в едно семейство да не окаже негативно влияние подобно нещо.

Всички тези неволи в личен план не може да не повлияят зле на Миро. Той емоционално се е сринал и е посегнал отново към чашката.

Припомняме, че преди около 15 години започна пристрастяването на певеца към алкохола. Той положи много усилия, за да се освободи от тази зависимост, но тя отново го застигна.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com