Детето чудо Крисия е претърпяла тотална трансформация

Откритието на Слави Трифонов на 1 юни ще стане на 19. През годините уникалната млада певица се превърна от сладко момиченце в интересна млада дама. Но с последния й имидж е направо неузнаваема. Тези, които я срещат, се питат това ли е наистина онази Крисия?

Тотална промяна: Това Крисия ли е?(Снимки с гаджето й)

През годините Крисия от Разград претърпя различни трансформации, но последната е доста очевадна. Миналата година тя взе участие в „Капките“, когато й се случи най-голямата нещастие, загубата на баща й. Но малката певица намери сили в себе си и не отпадна от шоуто, когато преди дни загуби баща си. Тя събра сили в себе си и се превъплъти в образа на Кристина Агилера и бе главозамайваща.

Тотална промяна: Това Крисия ли е?(Снимки с гаджето й) - Снимка 2

„По време на изпълнението татко бе с мен, чувствах неговото присъствие.Победата ми бе и за него“, развълнувано заяви тогава Крисия.

Но новата визия на Крисия хвърли в шок феновете й. Тя бе щракната в раздърпани дрехи, тип „рап облекло“, като пафкаше електронна цигара. Бе в компанията на момче, вероятно гаджето й, на нейната възраст. Той бе целия татуиран, дори по лицето и двамата се отправиха към софийско заведение, където сервираха вино.

„Това Крисия ли е, не прилича на себе си? Тотална промяна и то не към добро!“, цъкаха с език минувачите, познали талантливото момиче.