Само преди броени дни тя роди четвъртото си дете, което обаче е първо за половинката й Иво Карамански - син. Знаем, че Антоанет Пепе има още три деца от двама предишни свои партньори, но се кълне, че младият Карамански е истинската й и голяма любов. Всъщност "младият" е правилно казано, защото Пепе му е кака със седем години, което изобщо не им пречи.

Още щом излязоха от клиниката, където раждането, слава Богу, протече като по учебник, Антоанет и малката сладурана Беатрис влязоха в новия си дом. Двамата с Иво го обзавеждаха и доизкусуряваха месеци наред, за да се превърне в истинско луксозно бижу.

Жилището им е наистина огромно и се намира в полите на Витоша, в един от най-баровските квартали. Обзавеждането било по последен писък на интериорния дизайн и хич не е евтино. Кухната е огромна, с най-модерните уреди, за да й е удобно на Пепе, а трите пораснали хлапета ще си имат собствени стаи.

Решението било на доведения им татко Иво Карамански, който искал малчуганите да си имат лично пространство, за да са спокойни и щастливи, а не да се бутат в една стая, както е било досега.

Честито на новодомците и много любов!

Източник: Crimesbg.com