Пила била лекарства - от Нурофенче до Колдрекс. А апаратът на полицията го объркал с дрога - това обясняваше като малоумна Диона, защото трябва наистина да си малоумен, за да си помислиш, че някой ще повярва на тези тъпотии.

И ето на - доказа се. Не само дрегерът, а и кръвните проби на певачката преди часове го потвърдиха - в кръвта й, докато е била зад волана, е имало не само кокаин, но и марихуана. Две в едно. Чудничко!

Може би сега Дионка отново ще излезе и ще обясни, че и кръвните проби са объркани, а накрая ще се окаже, че просто е пила повечко витамин С... Е, не би! Един от топ юристите на столицата е категоричен, че певицата ще влезе на топличко, досущ като Андре Токев, защото постъпката й е неоправдаема и жестоко рискова за всички на пътя.

"Не съм страна по делото, но мога да заявя, че ако не бъде издадена ефективна присъда, това ще е прецедент. Дори една година да лежи, а не три, пак ще прекара време зад решетките. Видяхте какво стана с Токев, който обаче съвестно прие наказанието си", каза експертът.

Силно се съмняваме обаче Диона да направи същото като Токев. Тя продължава безсрамно да лъже, да клинчи и да мисли само за собствения си з@дник.

Източник: Crimesbg.com