Топ ясновидката разкри публично какво ще се случи на 6 май!

Какво ще се случи на 6-ти май Гергьовден идния вторник - това разкри топ ясновидка, която шокира мнозина с прогнозата си. Освен националния празник, 6 май ще се окаже сакрална дата за България и по друга причина - тогава у нас ще кацнат същества от друга галактика. Датата е посочената, а мястото са бургаските езера, това заяви топ ясновидката Нанка Галева - единствената, която е призната за контактьор с извънземен разум, съобщава вестник "Ретро".

[caption id="attachment_313834" align="alignright" width="300"]топ ясновидка Топ ясновидката Нанка Галева е категорична - извънземните идват на 6 май![/caption]

"Извънземните ще дойдат на Земята на 6 май и дали вярвате или не вярвате на това, няма никакво значение за тях. Хубавото е, че са добре настроени към хората и планетата ни и посещението им е свързано с разузнавателна мисия. В мига, в който те вече са на Земята, ще приемат образа на хора. По-надарените от нас обаче, ще успеят да ги различат дори, когато те изглеждат точно като тях", разкри Нанка Галева.

Топ ясновидката обясни, че извънземните ще долетят с космически кораб, пригоден за моментално закопаване в земята, за да не бъде засечен или повреден от недоброжелатели. А самите извънземни не можели да живеят от кислорода, затова били оборудвани със специална газообразна смес, с която да дишат.

Топ ясновидката е категорична, че извънземните ще кацнат близо до бургаските езера, но няма да се задържат там за дълго. Основната им цел са Родопите, от които черпели огромен източник на енергия и сила. В дните около Гергьовден и особено на самия 6 май, тайнствената сила на Родопите се засилвала неколкократно и точно тогава извънземните щели да получат заряда й.

"Тези извънземни са идвали на Земята и преди. Даже няколко пъти. Идвали са и в България, но дори и да видят нещо, нашенци предпочитат да си затварят очите и да се правят, че не вярват. Истината обаче е, че те са около нас. И твърдят, че планетата ни става за обитаване от чуждопланетяни, макар че атмосферата й не е съставена от необходимия им въглерод", обяснява топ ясновидката Нанка Галева.