Златка Райкова и Карен Хачатрян за пореден път орезилиха Благой Георгиев. Двамата редовно се подиграват с финансовото му състояние или по-скоро липсата на такова, а наскоро Златка директно заяви пред феновете си, че поредната му сватбата не би трябвало да учудва никого.


Тези дни в деня на венчавката му бившата му отново го попари. Плеймейтката публикува снимка заедно с новия си от луксозен спа комплекс. На фотоса Карен се е хилнал широко и се е озъбил досущ като Благо Георгиев и конската му усмивка, за която постоянно го бъзикат. Кадърът, разбира се, е фотошопиран така, че зъбите на арменеца да изглеждат искрящо бели и големи като на Благо.

„Да ви напомня на някого?“, пише в коментар под снимката, който дава старт на вълна от хейт срещу Благой Георгиев, белоснежната му усмивка, многоженството му и т.н. Дори новата му булка не е пощадена от подигравките на интернет потребители.


А Златка и Карен само доволно лайкват коментарите и злорадстват отстрани. Според близки до двойката, Райкова била бясна, че Благо избрал именно датата 25 юни да се ожени. Както стана ясно, на тази дата новият й любим Карен има рожден ден. Апропо, бившата на Благо – Есмер Омерова, също бе рожденичка тогава…