Вестта за това изправи тотално косите на Николета!

Николета Лозанова така се е наелектризирала от ужас, че едва не оплешивя. Повод за истерията й е ексклузивната новина, че настоящият й още съпруг Валери Божинов ще се мести в ново жилище с уникално красивата манекенка Бориса Тютюнджиева.

НиЛо не е на себе си от яд и място не може да си намери, разказват от екипа на предаването й по телевизия ТВ7. Тя така беснеела, че от няколко дни работата й съвсем куцала. Но нито скандалите, които вдигнала на мъжа си, нито заплахите, били в състояние да го накарат да промени решението си.

valeriВалери и Бориса ще живеят заедно и точка! При това ще стане пред очите на всички, защото двамата официално дадоха съгласието си за участие в новия сезон на риалитито "Къртицата". Там те ще съжителстват с други известни персони, но и със съвсем обикновени българи, както беше в предния сезон на шоуто.

Въпреки че това е само телевизионен проект, Лозанова вдигнала пушилка до Бога, обзета от неистова ревност. А и с пълно право, защото всички отлично знаем, че Бориса Тютюнджиева паряса гаджето си Свилен, а отношенията на Валери и Ники куцат от доста време.

Дали пък двамата самотни играчи няма да открият утеха един в друг, питат се продуцентите на "Къртицата", а очевидно този въпрос си задава и самата Николета.