Слави Трифонов паряса дългогодишното си гадже Мартина заради по-сочна мацка!

Слави Трифонов заряза дългогодишната си приятелка Мартина Огнянова. Или поне тъче на два стана, защото в леглото му вече има друга жена - далеч по-сочна от балерината. Това разкриха вече няколко души от светския елит в столицата, научи сайтът Лайфстайл.бг.

[caption id="attachment_310653" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов се запали по "сиренцето" на Гери Дончева Слави Трифонов се запали по "сиренцето" на Гери Дончева[/caption]

А хубавицата, заради която Слави Трифонов докара нервна криза и реки от сълзи на Мартина, е не друга, а апетитната хубавица от рекламата на сирене "Булка" - манекенката Гери Дончева. Именно тя успяла да "изблъска" Мартина от леглото на Дългия и да се намърда между чаршафите му. Самата Гери Дончева все по-често споделяла пред приятелите си за отношенията си със Слави Трифонов като очевидно била силно влюбена в мъжкаря шоумен.

[caption id="attachment_310654" align="aligncenter" width="300"]Тази "Булка" отмъкна Слави от Мартина Тази "Булка" отмъкна Слави от Мартина[/caption]

Припомняме, че преди време Гери Дончева имаше връзка с бизнесмен от Гърция на име Костас, който й угаждаше за всичко и я затрупваше с подаръци, или я водеше по скъпи почивки из тузарски и екзотични места.

Преди няколко месеца обаче те очевидно сложиха край на отношенията си, тъй като все по-често бяха забелязвани сами на различни места. Костас продължава да обикаля нощните клубове в София, но без компанията на Гери Дончева. Която очевидно му е намерила доста добър заместник.

[caption id="attachment_310660" align="aligncenter" width="300"]Гери Дончева също е гостувала в "Шоуто на Слави" преди време Гери Дончева също е гостувала в "Шоуто на Слави" преди време[/caption]

Дали Мартина ще успее да преглътне факта, че Слави Трифонов й изневерява най-нагло, или ще си затвори очите, само и само да го задържи, това още не се знае. Странното обаче е, че само преди половин година Слави Трифонов купи огромна къща в баровски столичен квартал, в която се предполагаше, че ще съжителства с Мартина.

И каква става тя сега - да не би вместо Мартина, Гери Дончева да се нанесе и разположи в постелите на Слави?!