Топ криминолог направи потресаващи разкрития за изверга Георги Георгиев

Преди месец 26- годишният примат наряза, обръсна косата, счупи носа и обезобрази 18-годишната Дебора от Стара Загора. Момичето има 400 шева, защото той я клал с макетно ножче.

По повод ужасяващото деяние известният криминолог Тодор Тодоров говори в ефир за жестокото деяние, вдигнало на крак цяла България.

Тодоров е категоричен, че това посегателство не е първото за урода Георги Касапина. Той и преди се е гаврил с жени, но те заради срам или страх, не са проговорили. Което са направили комплексаря да се чувства силен и недосегаем.

„Извършителят на тази жестокост е от хората, които се хранят със страха на околните. Те имат нужда от него, за да се чувстват значими. Той няма да се поправи, защото деянието е вършено с години и никой не го е спрял“, твърди топ специалиста.

Тодоров е категоричен ,че огромна вина Георги да се превърне в чудовището днес, имат неговите родители. Те са си мълчали, с години са си затваряли очите, въпреки че са виждали симптомите.

„Той е започнал с по-дребни прояви, като всички останали престъпници. Но с годините нещата са ескалира, още повече че не е срещнал съпротива, а само страх и мълчаливо съгласие“ обяснява „разковничето на порока“ известният криминолог.