Тони Стораро е спряган за гей от няколко седмици насам, което не му се нрави. Причината е в твърденията на скандалния гримьор Валентин Кулагин, който обяви публично, че колегата му Цецо Андреев е задоволил орално 47-годишния певец в тоалетната по време на снимките на клипа към дуета му с Константин.

Стораро – баща обаче отрича такова нещо да се е случвало и се зарича, че ще съди Кулагин за клевета, ако не му се извини публично. Шуменският певец твърди, че никога не би имал нищо сексуално с мъж, че е женен и го привличат само жените.

Цецо обаче е на обратния полюс. Зрителите на „Big Brother: Most wanted” през 2018 г. се запознаха добре с гримьора, който е пръв приятел на Златка Райкова. Той е открит гей, и то в пасивната му форма, което си личи.

Кулагин също е спряган за гей, макар да не е известна нито една негова афера с мъж. Напротив, знае се за жена, която му е била гадже. Въпреки това маниерите на Вальо са като на чист хомосексуалист.

Тони Стораро може да е женен, но това не е първият случай, за който се твърди, че е имал нещо с мъж. Преди около 20 години имаше слухове, че е спал с Азис, след като двамата имаха общ сингъл, а и Васко беше живял в дома му няколко години. И до днес са добри приятели, но съмненията си остават.

Мнозина считат Тони за бисексуален, но той отрича и за да се направи на големия мъжкар, ще съди Кулагин. Според последния Цецо сам е разкрил, че е задоволил турския ром и ще е интересно дали ще го потвърди в съда.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com