Тончо Токмакчиев направи неочаквано и болезнено признание към семейството си, с което срина съпругата си Нели и дъщеря си Таня!

Любимият български комедиен актьор Тончо Токмакчиев изигра своята главна роля в трагедия за Оскар, само че не на театралната сцена, а в реалния живот. След като съсипа живота на дългогодишното си семейство и срина съпругата си - куклената актриса Нели, той си грабна куфарите и още преди развода му да стане факт, се пренесе да живее при любовницата си - колежката си от "Шоуто на Канала" Ани Михайлова.

Припомняме, че Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова слагат рога на Нели отдавна, но сега блондинката поставила ултиматум на Тончо Токмакчиев - или се развеждаш и се жениш за мен, или всичко между нас приключва. Вместо да помисли за семейството си и дъщеря си Таня обаче, актьорът решава да захвърли всичко в името на страстта си по едрогабаритната Ани Михайлова.

[caption id="attachment_331050" align="alignright" width="243"]Тончо Токмакчиев Тончо Токмакчиев и жена му Нели[/caption]

Близки до Тончо Токмакчиев разказаха как той посетил жена си Нели, която към момента работи в Бургас и й разкрил скандалната истина за връзката си с Ани Михайлова, при това с подробности.

"Много хора го скастриха тогава. Казаха му: "Тончо, да не се побърка бе, мен?! Как можа да причиниш това на жена си и детето?!". Макар че щерка му Таня е голяма, тя страшно тежко преживя обидата на баща си към своята майка и факта, че двете са били предадени от него след толкова години. С две думи Тончо заяви на Нели, че е влюбен в Ани Михайлова, обичал я от години и искал да продължи живота си с нея. Горката жена, само това й липсваше", коментират познати на семейството на Тончо Токмакчиев.

Те са убедени, че разводът на двамата можеше да приключи много по-спокойно за всички ако Тончо Токмакчиев не беше толкова болезнено искрен пред семейството си.

[caption id="attachment_331051" align="aligncenter" width="300"]Ани Михайлова - жената, заради която Тончо напусна семейството си Ани Михайлова - жената, заради която Тончо напусна семейството си[/caption] [caption id="attachment_331052" align="aligncenter" width="300"]Тончо и Ани в крачка Тончо и Ани в крачка[/caption] [caption id="attachment_331053" align="aligncenter" width="270"]Любовната им афера датира от години Любовната им афера датира от години[/caption]

"Понякога истината убива и благородната лъжа е за предпочитане. Той обаче не го направи, не пощади жена си и дъщеря си, което дано не му струва скъпо след време", смятат близките до актьора.

Най-щастлива в случая е само Ани Михайлова, която преди време беше натирена от дългогодишния си мъж, който разбра, че мачка чаршафите на Тончо Токмакчиев. Ха, честито!