Тома Здравков, който направи блестящи имитации в първите три епизода на „Като две капки вода“ и към момента е лидер във временното класиране призна, че Дони е бил човекът, който му се е обадил и го е поканил да участва в шоуто.

 

Няма спомен как са се разделили навремето с Албена Михова. Категоричен е, че след тази раздяла, следващата, а и по-следващата е стигнал до прекрасната си съпруга, с която са изградили чудесно семейство. Твърди, че за него това е най-важното нещо в този живот.

 

Тома Здравков: Не помня жените преди съпругата ми

Доколкото може да се вярва на думите му, наистина не си спомня причината, поради която са се разделили с Албена. Посочва, че има огромна мъгла за това какво е било, преди да срещне съпругата си Виктория и да се появят двете им деца. Някак вече не отдава никакво значение на миналото и не смята за нужно.

 

Много малко време му трябвало, за да разбере, че Виктория е жената на живота му. Запознали се случайно на негово участие и се заговорили, за части от секундата се получило „нещо много яко“. След това нещата помежду им се случили съвсем естествено. Тома се изповядал искрено към нея, защото по онова време тя нямала намерения да приключва връзката си с друг мъж.

 

Признава, че все още мислят по въпроса за трето дете, тъй като двете им деца, са абсолютни хуни, както самият той ги определя.

Определя себе си като изключително положителен човек, който винаги се старае да търси доброто. Бързо прощава и забравя неприятните моменти. Добродушно наивен е, но с времето отсял хората в живота си.

Източник: Уикенд