Тома Здравков беше през цялото време най-добрият в „Като две капки вода“, но непрестанното „рязане“ от журито го разколеба в края и не успя да спечели автомобила. По всичко личи, че рок певецът се чувства ощетен от крайния резултат.

Главната причина за този извод е, че Тома не празнува с останалите от екипа след финала на шоуто, а се прибра. Това според мнозина недвусмислено говори, че е обиден, че не спечели.

Няма как да не е обиден, тъй като цял сезон правеше най-добрите образи, а спечели едва два пъти. Спечели само в образите на Данчо Караджов и Славка Калчева. Той направи перфектно и Меди, и Тина Търнър, но тогава скандално не му дадоха победата.

Всичко това говори, че Маги Халваджиян през цялото време е бутал друг участник в лицето на Владо Михайлов. Бутонът на късмета все избираше за него мъжки образи, а за Тома много често женски, само и само да го провалят.

Рокаджията чак след финала си дал сметка за всичко това. Той останал изключително шокиран, че даже не е втори, а завърши трети, след като Керана го изпревари. Това окончателно го убедило, че всичко е нагласено и се зарекъл повече да не приема оферта на Халваджиян.

Източник: Crimesbg.com