Бориса Тютюнджиева е сломена и съсипана след думите на Андрей Арнаудов!

Едва ли може да се намери жена, която да изтърпи равнодушно това, което Андрей съобщи на Бориса Тютюнджиева. Оказва се, че тв водещият не желае да се обвързва сериозно и за него манекенката е просто заигравка. Андрей е казал в прав текст на Бориса, че тя не е жената, от която желае един ден да има поколение. Въпреки че е ерген от години, Арнаудов има намерение все някога да се задоми, но това няма да се случи с участничката в "Къртицата 2", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_334197" align="alignright" width="300" class=" "]Бориса Тютюнджиева унизена от Андрей Арнаудов Бориса Тютюнджиева унизена от Андрей Арнаудов[/caption]

"Не искам да те лъжа и затова ти казвам направо, че между нас все някога ще има край. Засега ми харесва ергенският живот, но когато реша да се оженя, ще трябва да скъсаме. Обичам те, но си представям друга като моя съпруга и майка на децата ми." - заявил това Андрей право в лицето на Бориса Тютюнджиева.

При тези думи хубавицата се депресирала жестоко, твърдят близките й. Тя също не е от дамите, които на всяка цена искат да притиснат мъжа до себе си с брак или бебе, но няма жена, която да не желае да знае накъде точно върви връзката й. Освен това егото на Бориса също е наранено, понеже никоя жена не обича да й казват, че не става за майка и съпруга.

"Бо не иска да ражда от Андрей или да се обвързва с него официално, но тук става въпрос за принципи. Как така той не иска тя да е Жената?! Виждате го, нали?! Къде, къде е по-зле от нея визуално. Някои хора не могат да преценят реално себе си." - коментира приятелка на Бориса.

Андрей Арнаудов си хареса Тютюнджиева от "Къртицата", където той беше съпродуцент, а тя участваше като състезател. Двамата са заедно от месец юни на миналата година, но за всички е ясно, че връзката им все някога ще има край.