Само година след като роди втората си щерка, Никол Станкулова отново е на работа

Преди четири години тя даде живот на първата си рожба и сега семейството се радва на втора щерка. Въпреки че мъжът й  е милионерския син Теодор Минев, синоптичката отново показва времето по Нова телевизия.

Според близки до чаровницата тя не спирала да се тресе от ужас, че с раждането на второто си дете мястото й в медията ще изстине. Въпреки че няма финансови проблеми, тъй като мъжът й  е богаташ, Никол Станкулова не спирала да повтаря, че скоро ще започне работа отново.

„Никол е много напориста, има чепат характер и не взима дума от никой. Мъжът й иска да си стои в къщи и да си гледа децата, ама тя не я свърта, иска да е сред хора. Това в един момент може да й изиграе лоша шега, защото Теодор не иска жена му да е толкова своенравна“, коментират близки до половинката й.

Преди да роди второто си дете Никол Станкулова, вече в напреднала бременност, не спираше да шофира и дори катастрофира. Тогава тя не пострада тежко, но това накарало мъжа й да побеснее и да й забрани да кара.

 "Тя обаче не му остана длъжна и също му се развика насреща. Едва ли е послушала мъжа си, вероятно и сега, на своя глава, е решила да се върне на екран“, подозират роднини на двойката.

 

Източник: Лупа.бг