Анелия през годините неведнъж е ставала за смях и причината е, че не блика от мозъчни клетки, нито от интелект. То си личи по всичко, което говори по интервюта.

Наскоро фолк дивата най-накрая проговори за мъжа до нея. Тя искаше да се направи на много влюбена, но ниският й интелект по-скоро направи така, че възлюбеният й да се окаже унизен.

Ани разкри, че не е обичала така никого, освен Коко Динев. Доста унизително е за един мъж да бъде поставен на кантар с бившия на жена му, но очевидно дотам стига акълът на Анелия.

По думите й в ефира на БТВ излезе, че за нея Любомир Захаринов и Коко Динев са еднакви, а това е огромно унижение за Любо. Първо, защото на външен вид няма нищо общо с футболния бос, чието шкембе върви два метра пред него. И второ, защото и в главата е доста по-напред от Коко, който се интересува само от ядене и пиене.

Всъщност що за любов е тази между Анелия и хазартния бос, при положение че двамата вече са имали една раздяла от два месеца. Хората са казали, веднъж раздели ли се една двойка, винаги пак може да се раздели.

Причината за раздялата е била, че на Любо му е трябвало време да помисли дали да се разведе и да се отдаде само на Анелия или да мине няколко пъти певицата и да я остави. Той избира първото, което може и да не е най-разумният ход, когато става въпрос за чалгарка.

Ако Анелия е отдала сърцето си на Любомир така, както го беше отдала на Коко, можем да очакваме нова раздяла, защото е добре известно как свърши бракът й с Динев.

На Ани обаче й се нравят все мъже, които имат солидни пари. Затова неслучайно в момента живее в дома на Любо, а в нейния апартамент сама живее щерка й Ивон. Момичето и без това беше изтървано като възпитание, а сега, когато е лишено от всякакъв родителски контрол, сигурно положението е страшно.

Източник: Crimesbg.com