След броени дни, на 9 май, Тони Стораро ще сбъдне една своя голяма мечта - да чества 25-годишния си юбилей на огромната сцена на Арена Армеец. Смело и дръзко начинание, но знаем, че той има завидна маса фенове, които ще напълнят залата. А и почти всички негови известни колеги от гилдията ще взимат участие, заедно с него.

Почти всички, без... Преслава и Глория. За Глория не е ясна причината за липсата й, тъй като тя има успешен дует с Тони, но за Преслава фактите са налице. Тя не е получила покана от Стораро, който директно заяви, че не я иска на празника си.

Тони е възпитан човек и в интервюта се отнася добре, културно с всички, в тоа число и като говори за Преслава. Но тази дата, този концерт, са лично негов момент и той има пълното право да решава кой да бъде там и кой не.

А Тони не иска да чува за Преси, която няколко години мърсуваше със сина му Фики Стораро. Знаем, че това беше отдавна, още когато Преслава имаше връзка на приливи и отливи с Жоро Бирмата. Тогава Фики си изяде боя от хора на Бирмата, които го сплашиха и го пребиха заради певицата. Той обаче беше толкова влюбен в нея, че продължи да я търси и да бъдат заедно.

Баща му - Тони Стораро се видя в чудо и не знаеше какво да прави, за да отдели сина си от по-голямата от него певица. Ето, че времето си каза думата и всеки от тях вече има отделно семейство, но Тони още не може да прости мръсотията на Преслава.

Източник: Crimesbg.com