Антония Петрова и семейството й още са на Малдивите, където май ще откарат месеца. Днес Тоца е и именичка (жива и здрава да е), а с половинката й празнуват и 4-ия рожден ден на първородния им син Бест Батинков.

Разбира се, Антония не пропусна да се похвали и "скромно" да декларира пред цялото мрежа колко успешни, щастливи и влюбени са с Ивайло Батинков и какъв огромен късмет има тяхното семейство. Абе, казали са едни по-мъдри от нас хора, че не е добре да се хвалиш толкова, ама нейсе... така е преценила жената.

Тоце, стегни се: Антония Петрова шокира с отпуснати целулитени ръце и крака на Малдивите! (СНИМКИ от днес)

Друго обаче направи впечатление на потребителите и това е визията на Петрова, която става все по-запусната. Уж са милионери, а онзи ден Антония втрещи с чисто бели корени на косата. Днес пък хвана окото със състарено деколте и отпуснати ръце, по които личи целулит. Същият се вижда и по бедрата й, които личи, че са барнати с фотошоп.

Тоце, стегни се: Антония Петрова шокира с отпуснати целулитени ръце и крака на Малдивите! (СНИМКИ от днес) - Снимка 2

"Какво става с тая "кралица", нали такава се пишеше?! Той Батинков хубаво се е отдал на плюскане и не може да си прибере шкембето, ама е мъж. А Тоца е жена и дори бивша миска. Не може да се запусне на тези години, още няма 40. Да се стегне малко, че току-виж мъжлето й се зазяпало по чуждо", коментират потребители в нета.