Преди броени дни Антония Петрова пусна снимки в мрежата, с които отбеляза, че е навършила 40 години. Въпреки че духаше свещички на тортата, някогашната миска написа, че не празнувала рождения си ден, заради суеверието, свързано с тази възраст.

Оказа се обаче, че Тоца спокойно е можела да празнува, защото не става на 40, а на 42 години и кара 43-тата си. Това разкри изненадващо нейна бивша съученичка, с която са учили в един и същи випуск в гимназията.

"Много ми е интересно как така госпожата Батинкова обявява, че току-що е навършила 40, след като бяхме в две различни паралелки, но в един випуск в училище, а аз карам 43-тата си година?! Интересно, а?! На мен лично ми е много "мило" и "сладко" как някои комплексирани и суетни дами треперят за няколко годинки в повече", смее се дамата.

Истината обаче е, че Петрова се е принудила да крие годините си заради лъжата си на конкурса Мис България преди години. Тогава още се видя, че е много по-дърта от останалите момичета, които са по на 17-18... докъм 20 години, а тя е измамила, че е на 25, за да й позволят да се яви изобщо.

Батинкова, разбира се, изрева срещу тази новина, но източниците са категорични.

Източник: Crimesbg.com