Превземки, фалш, демонстрация на романтика и семейна идилия, че дори и изкуствени целувки - всичко това е събрано накуп в днешната коледна фотосесия на Антония Петрова и "височайшото" й семейство Батинкови.

Тоца, от фалша ти ще полудеем: Коледната фотосесия на Антония Петрова предизвика гадене! (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Както винаги застарялата миска, изживяваща се като кралица, не пропусна да извика фотограф, да подреди четиричленното си семейство около елхата и да започне едно щракане... свят да ти се завие.

Тоца, от фалша ти ще полудеем: Коледната фотосесия на Антония Петрова предизвика гадене! (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Принципно лошо няма - семейните снимки са спомени, прекрасни са. Но не и когато ги навираш в очите на хората с единствената идея да им покажеш колко си богата, задоволена и перфектна. С перфектния мъж, перфектни деца и перфектен дом... Не е нужно да си психолог, за да се сетиш, че зад цялата тази показност, стои нещо съвсем друго и коренно различно от истинско щастие.

Тоца, от фалша ти ще полудеем: Коледната фотосесия на Антония Петрова предизвика гадене! (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Елементарно - погледнете само фотосите, на които Тоца уж се целува с Ивайло Батинков. Казваме "уж", защото реално истинска целувка няма. Има отново позиране и дори насмешливи изражения. Тоца обаче каканиже: "Ние сме съвършени, няма по-щастливи от нас, вижте ни..." - е, от това ако не получиш позиви за повръщане, наистина имаш здрав стомах.

"Тоцо, от лицемерието и тъпотията ти може да полудее човек! Кого лъжеш, ма?! Кой знае коя опъва твоя благоверен като ти види гърба, ама на снимките си много хепи. Ей такива като тебе са пълни смешки", попиляха я в нета.