Тоца Крокодила сама доказа, че си е заслужила неодобрението на народа!

Антония Петрова или Тоца Крокодила, както я наричат още от победата й в Мис България преди няколко години, доказа, че си е заслужила неодобрението на болшинството от народа ни.

В ефир, без изобщо да се замисли, тя направи нещо свръх цинично - обиди всички български жени! Тоца Крокодила заяви на всеослушание, че българката била, цитираме: "Грозна, черна, малка и с крив нос!". Е това ако не е гавра със собствения ти народ, здраве му кажи!

[caption id="attachment_309223" align="alignright" width="300"]Тоца Крокодила наистина прекали - обяви българките за грозни, при това директно в ефир! Тоца Крокодила наистина прекали - обяви българките за грозни, при това директно в ефир![/caption]

В ефира на ТВ7 Тоца Крокодила обясни, че всъщност това "идейно описание" не било нейно, а на съпруга й бизнесмена Александър Бередин. Но тя го подкрепяла и била съгласна с него на хиляда процента. Антония Петрова препоръча на нашенките да се разходят до Русия, че да видели тогава какво е то хубава жена. Тъй като нашенският ген очевидно не раждал такива.

Изказването на Тоца Крокодила с пълно право вбеси до ярост повечето от българките, на които от време оно се носи славата на красиви и поддържани жени. Явно обаче досега всики са били "кьорави" и само Антония е в състояние да даде обективна оценка.

В предаването още тя не пропусна да опровергае писанията на медиите, че щяла да си маха ребра, за да заприлича на куклата Барби. "Нямам нужда да махам каквото и да било, защото съм достатъчно слаба и с перфектни мерки. Нека злобарите да си говорят, фактите са важни!", изсмя се Тоца Крокодила.

И за пореден път заяви, че няма и не си е поръчвала прословутите палта от котки, за които я обвиниха преди близо седмица.