Добере ли се куче до кокал, трудно ще го накараш да го пусне. Така е и с хората, докопали се до пари и имоти... Именно заради имот се смразиха до степен врагове бившите влюбени Николета Маданска и Венелин Петков. А днес стана ясно и кой е този имот...

Иде реч за двуетажна просторна къща с огромен двор в село Бистрица, близо до София, която се оценява на колосалната сума от 500 000 евро или 1 милион лева. Тази къща е на Венелин Петков, който няма официален брак с Маданска, но двамата живяха заедно там доста години и там отглеждаха децата си.

При все, че това се е водило роден дом на двамата сина, които Николета роди на Венелин, от къщата й се полага половината, както и да живее в нея, докато хлапетата навършат пълнолетие. Разбира се, това е в случай, че няма собствено жилище и няма къде да отиде, а Маданска, както знаем, предпочете да се премести в дома на родителите си в село Лозен.

На практика никой от двамата с Венелин в момента не обитава къщата в Бистрица, която преди година дори беше ограбена от апаши. Причината са съдебните битки, които бившите влюбени водят за собствеността на имота - Николета иска половината за себе си и децата, а Петков не дава, настоява да е едноличен собственик... Е, поне наскоро двамата успяха да се споразумеят за посещенията на децата, което пак е нещо.

Източник: Crimesbg.com