Поп дивата Тита е много разкрепостена сексуално и не го крие. Тя дори се изчервява, когато види красив мъж пред себе си, представяйки си, че е в леглото й.

Нещо подобно се случва в „Звездите в нас“ в момента, където 23-годишната блондинка едва не се подмокри, след като видя Ясен Атанасов като Елвис Пресли.

Тита загуби ума и дума и се видя ясно, че си падна по актьора. Сега вече е твърде възможно между тях да прехвърчат и искри.

Хора от обкръжението на певицата твърдят, че тя наистина много е харесала 25-годишния Ясен и нищо чудно да му налети в даден момент от шоуто или зад кулисите.

Вече нищо не спира протежето на Криско да спи с когото си поиска. Тя се раздели с ревнивия Недко и в момента има ново гадже, но нещата между тях не са сериозни още.

Ясен Атанасов е трето поколение актьор. Неговите родителите и техните родители са актьори. Сестрата на Ясен също е актриса. ВИТИЗ/НАТФИС присъства сериозно в живота на техния род.

Според някои слухове именно Тита е настояла отбор „Елвис Пресли“ да продължи напред в шоуто, за да има още досег с Ясен. Според зрителите отбор „Лили Иванова“ повече е заслужавал класиране.