Стана навик разделените двойки да се разголват в нета

Тита също повлече крак и показа мощен бюст. Разбира се, мъжката аудитория заквича от кеф, само че това навя доста питанки.

След като пристана на поп фолка, Христина Христова, както е цялото й име залезе на музикалния фон. Тя не е блеснала с нито едно ново парче, въпреки че се отдели от продуцента си Криско.

Силистренката остана да се фука единствено с това, което си има. Гигантският бюст се превърна в запазена марка на Тита, като тя се кълне и кръсти, че той е напълно натурален.

Само че тя се кръстеше и в актуалното си гадже Недко Николов. Тита се заричаше, че той е голямата й любов и двамата заживели заедно още щом се зърнали.

Боецът й тя не се ревнували ,понеже много си вярвали. Да, ама докато беше с него, изпълнителката не си позволяваше разголени снимки. А сега все по-често се щрака така ,че на тялото й да не се задържат дрехи.

Според упоритият слух обаче Тита е зарязала татуирания биткаджия. Причината ,че той  я задушавал с присъствието си и затова певицата му теглила шута.

Клюката нито е потвърдена, нито отречена от „антилопата“. Но  разгорените й снимки, които преди това обвързаната певачка не си позволяваше са демонстрира, намекват за раздяла.