Последната жена в живота на Силвио Берлускони добре си изигра картите

32-годишната Марта Фашина бе неотлъчно до смъртния одър на Берлускони.Според слуховете 54-години по-младата от него русокоска ще прилапа огромен дял от милиардите му. Тя ще напълни сметките си със 130 милиона евро, слага ръка и на две от вилите на бившия политик.

Едната е небезизвестната вила „Сан Мартино“ в Аркоре, където живее и в момента,  и в която споделяше последните години от живота на бившия премиер.

Въпреки че Берлускони се „ожени“ за нея фиктивно в имението си, а Марта бе в булчинска рокля, тя си остава последната жена в живота на милиардера.

Той дори я наричаше „моята съпруга“, макар да не бе легално такава.А изпечени хроникьори се дивят как Марта е успяла да спечели сърцето на вечния коцкар. Всеки познавал неаполитанката като тиха, скромна жена, която не говори. Но въпреки това успяла да разпръсне приятелския кръг около Берлускони и да остави само много тесен кръг от хора.

След дипломирането Марта става журналистка и после пресаташе на „Милан“.Успява да се промъкне в прочутите партита-оргии  на Берлускони и така да го впечатли, че да стане депутатка от неговата партия. Освен с красота, Марта омайва Берлускони, защото е покорна, вежлива, умее да мълчи, тип „гейша“. А това много се харесва на „султана“. За разлика от останалите му любовници, Марта никога не критикува милиардера и постепенно става официалната му жена.