Поредната изгонена от Алек Младенов в "Ергенът" беше Моника. Тихата, мълчалива и скромна Моника, както я нарекоха. По-скоро обаче ще се окаже, че мацката просто е била скучна на фона на останалите, тъй като горепосочените определения хич, ама хич не й пасват.

Та какво скромно и тихо има в момиче, което още като ученичка е преспала с гаджето на собствената си сестра?! Найс, а?! Самата Моника Страхилова разказа това с усмивка в подкаст, като сподели, че тогава е учила в Перник и е харесала приятеля на кака си, който явно също я е харесал... то за оная работа много чувства не са и нужни, де...

Снощи, когато Алек избра да даде последната роза на фурията Христиана Манова, Моника изпадна в ступор. Тя се почувства страшно унижена, защото считаше, че е по-висока топка от зевзечката Хриси. Е, очевидно не е. И очевидно на Младенов му е било толкова скучно около нея, че дори не я покани на среща.

След като излезе от "Ергенът", Моника се опита да замаже положението и да се направи на непукист като заяви, че Алек не й е бил по вкуса, иначе щяла да бъде по-активна. Така де, гроздето е кисело, ама нейсе. Дано да открие своя мъж навън.

Източник: Crimesbg.com