Много влюбените Лидия и Наско Колев май са към края на идилията си. А и ще е странно да се получи друго, при все жестокия скандал, който кроткият иначе рапър вдигна на любимата си. Атанас Колев показа, че тихите води наистина са най-опасни като изпадна в пристъп на дива ревност, граничеща с ярост.

"Ти на повикване ли си тръгнала?!" - Наско Колев в брутален скандал с Лидия! (виж още + ШОК СНИМКИ)

Причината ли - новите моцарели на гърлата му. Да, Лидия, която е едва на 21, но вече има серия от пластични операции зад гърба си, сега легна на операционната маса, за да си постави... бомби. Разликата в "горния й етаж" е видима от делтапланер като тя очевидно се харесва.

"Ти на повикване ли си тръгнала?!" - Наско Колев в брутален скандал с Лидия! (виж още + ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Не такова обаче е мнението на избраника й, който е видян да й крещи на улицата с "милото": "Ти на повикване ли си тръгнала?! Професията ли ще сменяш, ще се развиваш ли, какво ли...?!". Свидетели на скандала разказаха, че побеснелият Колев пет пари не давал, че някой може да ги види и чуе и изобщо не му пукало за цирка.

"Ти на повикване ли си тръгнала?!" - Наско Колев в брутален скандал с Лидия! (виж още + ШОК СНИМКИ) - Снимка 3

"Беше като освирепял, а тая Лидия едва мънкаше. По едно време се опита да надигне глас и да се нацупи, но не й се получи. Онзи си хвана партакешите, обърна й гръб и закрачи по улицата", споделят източниците.

Какво ще последва сега, само те си знаят, но истината е, че Лидия прекалява с пластиките. Тя вече има няколко операции на носа и една на брадичката. Колко още бе, девойко?!