То си е казано у нас, че и да паднем, и да бием... или с други думи - пием от радост, пием от мъка, пием и от скука. Е, в случая на Боби Михайлов обаче, този път важеше първото. Внучка му се роди на човекът, първа в живота - как да не е повод да се наквасиш?!

Знаем, че Николета Лозанова роди вчера, а бащата Ники Михайлов едва не откачи от щастие, гушвайки малката си Борислава. Да, момиченцето е кръстено на дядо си Борислав Михайлов, който имаше още една причина да не приключи с "едно" на снощния купон.

Партито за бебето е посрещнало около 50 души в заведение в столицата, а домакините Ники и Боби Михайлови са се постарали да има и от пиле мляко, за да не липсва нищо на гостите. НиЛо, разбира се, не е присъствала, тя ще бъде в болницата поне още няколко дни, докато ги изпишат с бебчо.

А и добре, че не е присъствала, за да не се шашне от "алкохолното раздаване" на свекър си, който, по думите на очевидци, в края на вечерта буквално лазел на четири крака от къркане. Но пък бил ухилен и весел за стотина, за което евала му бичим.

"Кво да прави човечецът, обича си да се опияни и това е. На дърти години няма да го превъзпитаваме, я!", смеят се зевзеци.

Източник: Crimesbg.com