От влюбени, а после годеници, Анелия и Любомир Захаринов вървят към върли врагове. Разбира се, това е нещо съвсем нормално след приключване на една връзка, особено, когато вина за това има единият от партньорите, а другият не е и подозирал.

Така е и в случая с Анелия, която даде цялото си доверие и любов на Любо, на няколко пъти си затвори очите и му прости изневяра, но той прекали. Продължи по същия начин, а тя доста късно разбра, че "принцът" дори не умира от желание да се ожени за нея и ако има как, е готов да протака със сватбата с години.

След всички тези неща, шумния крах и скандалната новина отпреди дни, че Любомир е забърсал някаква треторазрядна пача... Анелия полудя. "Ти ли бе, сине майчин?! Ти ли ще ме правиш мен за смях пред хората и ще си показваш коврите навсякъде. А да видим кой кого, а?!", побесняла Анелия пред свои приятелки и решила да му го върне.

Речено-сторено - певицата се пусна в нета с такава визия и толкова предизвикателна, че буквално подпали потребителите. Всички са убедени, че след тези фотоси Анелия няма да може да си затвори профилите от съобщения и покани за срещи от мъже, при това мъже от най-висок ранг.

Е, целта е напът да бъде постигната и Анелия да натрие носа на Захаринчо с някой много повече мъж от него.

Източник: Crimesbg.com