И да ни го бяха казали това преди няколко години, щяхме да се изсмеем. Светлана Гущерова да спре да показва гола плът и да се чекне в мрежите - абсурд! Да, ама ето, че спря. При това не просто спря, ами направо си стана "целомъдрена" мома, все едно послушница в манастир ще ходи.

В момента тя и мъжът й Християн Гущеров са на море в Гърция, откъдето е повече от нормално Светлето да пусне снимки. Съответно да я видим и по бански. Нито е вулгарно, нито е цинично - двамата са на плаж, на плажа се ходи с бански, снимаш се по бански - нормално. Тя обаче не го прави, вече втора година.

Помним, че миналото лято също пропусна да се щракне от морето, а кадрите, които прецени за удачно да пусне, бяха само по рокли или евентуално да покаже хотела, където са отседнали. Ще кажете - променило се момичето. Дали?! И кое именно предизвика тази промяна?!

Повече от ясно е, че Светланка слушка и изпълнява нарежданията на своя съпруг, който явно е ревнив и не й дава да размята пред всички силикона, за който очевидно той е давал пари. Както и за всичките й други подобрения и тунинги.

"Мре от мерак Светлето да се изтипоса в нета така, че всички да охкат и ахкат, ама не смее. А посмее, а скандалът й е в кърпа вързан. Пък след няколко таквиз скандали, може и развод да почука. Тя отлично знае, че зареже ли я Гущеров, с тия три деца, жива е отекла", коментират източници.