Шеф Петров се въодушеви да просветлява нацията за историята ни!Устатият шеф Петров
продължава да върти черпака в ресторанта си, но си намери и ново хоби. А именно българските традиции и история, по които се зае да обучава и просветлява потребителите в мрежата. Ето какво натърти Борис Петров преди часове: [caption id="attachment_409786" align="alignright" width="300"] Шеф Петров все повече се пали и рекламира родните традиции от векове[/caption] "Преди няколко дни, един известен готвач ми се хилеше в лицето и казваше, каква "Нова Българска Кухня" като няма "Стара" .."дгд" хахаха, казах му го но на Ум, защото няма смисъл, той е от половинчатите преминаващите от тук! Българска кухня и истински гени винаги е имало и ще има, Ок, За малко са под земята но ще излязат!!! Някой задал ли си е въпрос защо когато е излязла възможност българите да строим църква по време на Турското Робство, но не трябва да бъде по-висока от най-ниската турска къща, ЗАЩО ДЕДИТЕ НИ ВЕДНАГА СА Я ОКОПАЛИ НА ТОВА МЯСТО В СОФИЯ???? Защо ПРИ РУИНИТЕ на Сердика? Старите са знаели, че има нещо оставено от бащите им Средите, остава ние да го усетим... един ми разправя,е тва е Римски Град ;) ..та колко да е Римски ;) за децата ни е Метрото за Люлин. Иначе нашите са много преди Рим и са ни оставили грамадни табели навсякъде, като се научим да ги виждаме, ще вадят очите на всички които не са вкъщи, защото те са по целия свят, поне в Кулинарията е така. Вече се виждат, скоро и някой ще ги докаже... само им трябва искрата на младите... не да ги търсят у Мичелините.. което не е лошо, но много плитко!", разпени се шеф Петров.
Коментирай