Журито от "Денсинг старс" Галена Великова е ударила шестица от тотото, да не кажем и десятка. Тя е съпруга на крупен милионер, който я глези като принцеса и й е осигурил не просто луксозен, а щастлив семеен живот. Галена е омъжена за гръцкия бизнесмен Константинос Хайнас, от когото има две дъщери.

Шампионката по спортни танци се запознава преди доста години с Костас, който твърди, че хлътнал по нея още щом я видял. Тя обаче казва, че любовта й не е настъпила моментално, а се е зародила с времето, когато го опознала като човек.

Двамата имат няколко училища по танци, а преди време той е имал продуцентска къща в Лондон, уреждайки концертите на най-големите световни звезди, сред които "Ролинг Стоунс". Именно скандал с групата, заради отменен концерт, причинен от тяхното пиянство, създава куп главоболия на Костас и той идва в България. Благодарен е обаче към днешна дата, защото това го среща с Галена.

Двамата са заедно вече дълги години, а той е все така влюбен в жена си. Предоставя и лукс, за какъвто почти всички у нас могат само да мечтаят - от яхта, до частен самолет. Галена обаче твърди, че няма ли я любовта, няма нищо и е доволна за невидимите неща, които Костас й дава.

Източник: Crimesbg.com