Ориенталската танцьорка Мони Зенгинер, която Габриела Бланко и Елисавета нарекоха Тутанкамон в "Ергенът", напусна формата миналата седмица. За разлика от други изгонени обаче, тя не губи време, а се зае да прави всичко необходимо, за да си запази петте минутки слава.

Монито успешно се набута и като коментатор на "Ергенът" в "Преди обед", където обсъжда и анализира случващото се на екран, заедно с омръзналата вече на всички Алекс Гърдева от първия сезон.

Ти да видиш: Ето с кого спипаха Мони Зенгинер след "Ергенът"! (как само са се гушнали - СНИМКИ)

Монито умело се вре и сред т.нар. светски личности, а преди часовеАлекс се гушна и щракна не с кого да е, а с гримьора на "звЕздите" и особено на чалгарките Цецо Андреев. Очевидно е, че двамата си правят общ пиар като Цецо коментира колко умно и естествено момиче била Монито, а тя се хили до него като зелка.

Потребители в мрежата обаче бързо разконспирираха всичко и помолиха въпросните да спрат с нелепата самореклама, както и с позивите на откровено лицемерие.

"Ох, ама сте сладки душички... Прегърнали се, нахилили се, а утре ще си плюят зад гърбовете и ще се обсъждат един друг с трети лица. Все едно не видяхме как се кълняха Цецо и Емануела в Брадъра, а после се прегръщаха", смеят се в нета.