Димитър Рачков постави категоричен ултиматум на брат си Петър!

Актьорът Димитър Рачков взе категорично и не търпящо отклонение решение относно брат си Петър. Последният за пореден път бе заловен от полицията и набъркан в далавери с фалшиви пари, заплашващи го с до пет години в панделата.

В началото Димитър Рачков публично се отрече от родния си брат, обиден и огорчен от факта, че 35-годишният Петър не си взима поука. Половинката на комика Мария Игнатова бе плътно до него в решението му и го подкрепяше всячески. Но ето, че братската любов си каза думата отново.

[caption id="attachment_309898" align="alignright" width="300"]На Димитър Рачков му е много тежко заради Петър На Димитър Рачков му е много тежко заради Петър[/caption]

Димитър Рачков взе решение да помогне на Петър, но за последен път. Той ще направи всичко по силите си, за да го отърве от затвора, ще плати на най-добрите адвокати и ще поеме всички разноски по делото. Но при условие, че след това Петър ще замине в чужбина и повече няма да припари у нас.

Решението на Димитър Рачков е тежко и взето с голяма болка, защото водещият на "Господари на ефира" много обича малкото си братче и винаги се е грижил за него. Това обаче е последният му опит да го вразуми и да му покаже правия път.

"Митко е наистина съсипан психически от проблемите с Петър. Той винаги е бил до него, похарчил е луди пари и в момента се скъсва от бачкане, за да спечели още и да го отърве и този път. Но всяко нещо си има предела, а нервите на Димитър са пред скъсване. Той говори с Петър и се разбраха той да замине за Испания и да се установи там, ако успее да се измъкне чист и този път", разказват приятели на Димитър Рачков.

А близките му се чудят как е възможно да има подобна огромна разлика между двама родни братя - Димитър Рачков е пример за всеотдаен и работлив човек, а брат му Петър сякаш живее, за да се забърка в проблеми със закона.