Жени Калканджиева научи болезнената новина днес, когато излезе от Къщата!

Днешният ден е черен за Жени Калканджиева. Шестата по хубост в света излезе от Къщата на Вип Брадър, за да упражни правото си на глас в изборния ден, но ще съжалява, че го е направила. Защото извън Къщата тя научи тежка новина, която я смаза. А именно, че любимият й Стефан Манов - Тачо е напуснал страната и е отлетял за Маями.

Вестта съобщи самият Тачо вчера в социалната мрежа, като обаче не пожела да конкретизира за колко време и най-вече с кого заминава за САЩ. Оказва се, че Тачо е взел това решение спонтанно, а Жени Калканджиева няма и най-малката представа. Това се разбрало след като хубавицата гледала втрещено човека, съобщил й новината, а после очите й се насълзили и побързала да му обърне гръб, разкриха източници, свидетели на случката.

[caption id="attachment_327168" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева се съсипа, новината за заминаването на Тачо я уби[/caption]

В момента Жени Калканджиева преживява истински психически срив не само от неочакваното заминаване на Тачо, а и от думите, които той открито заяви пред цяла България - а именно, че двамата с Жени Калканджиева вече нямат никакво бъдеще заедно и ще се разведат, когато тя напусне Вип Брадър.

И макар Тачо да опита да замаже нещата, уверявайки, че винаги ще изпитва обич към Жени Калканджиева, която е майка на детето му и двамата ще останат приятели, красавицата изобщо не се е успокоила. Напротив - мъката на Жени Калканджиева е двойно по-голяма, а озлоблението й към Зорница Линдарева е достъгнало връхната си точка.

Жени Калканджиева обвинява Зорница Линдарева за срива между нея и съпруга й и за това, че е влязла в Къщата само, за да довърши брака им. "Жени и Тачо имаха шансове да се преоткрият и да спасят любовта си. Зорница Линдарева е виновна за всичко, станало между тях. Защо изобщо тази жена се съгласи да участва в предаването?! По-голяма мръсотия нямаше как да им направи", коментират познати на Жени Калканджиева и Тачо.

Сега Тачо вече лети за Маями, а на Жени Калканджиева й остават само мъката, сълзите и болезнения въпрос с кого е заминал мъжът й и дали някога ще й даде шанс да опитат отново.