Влади Въргала сразен отново, само дни след излизането си от Вип Брадър!

Големият победител във Вип Брадър 2014 Влади Въргала нямаше много време да се порадва на всенародната любов и признание. След като получи първия си удар от факта, че първото място в шоуто няма да му донесе нито допълнителна парична награда, нито дори предметна такава, то прибирайки се у дома, актьорът бе посрещнат с още по-тежка вест.

А именно, че докато е бил в Къщата на Вип Брадър през последните два месеца, всичките му досегашни спестявания са били изцедени до капка от банката, ипотекирала апартамента му. Съпругата на Влади Въргала - Силвия била притисната до стената и се принудила да погасява безкрайните борчове и задължения на мъжа си с последните им семейни спестявания. Това разкриха близки до Влади Въргала и половинката му.

[caption id="attachment_329815" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала разбра, че е останал без пукнат лев - всичко е източено от банката[/caption]

Лошото обаче е, че участието на актьора в шоуто, не му донесе толкова голям хонорар, колкото на Евгени Минчев, Йорданка Христова или Жени Калканджиева и Тачо. Влади Въргала ще получи едва половината от техните суми, за каквато се е договорил първоначално. А тя едва ще му стигне да изплати по-малко от половината си дългове към банката.

"Влади е в пълен колапс - финансов и психически. А и кой на негово място не би изпаднал в отчаяние?! Това са много пари, огромен дълг, който Влади и Силвия нямат възможност да изплатят навреме. Рискуват най-скъпото си - единствения си дом, техен и на децата им. Положението е крайно неприятно", коментират колеги на Влади Въргала от театралните среди.

Единственото, което крепи Влади Въргала в този ужасяващ за него и семейството му момент е, че българите показаха съпричастност към болката му, а непознати хора дори му предложиха собствените си жилища, за да се нанесе там с домочадието си.

"Мило момче, искам да знаеш, че дъщеря ми има едно жилище, от което смята да се изнесе скоро. Затова не се тревожи! Ще говоря с нея и смятам, че няма да има нищо против, ако ти и семейството ти заживеете в него" - с тези трогателни думи непозната слушателка разплака Влади Въргала по време на последната мисия в шоуто, когато съквартирантите осъществиха жива връзка със зрителите в ефир.

Дано любовта на семейството му и тази на хората да накара Влади Въргала да не се предава, а да открие изход и от този абсурден капан, в който го постави съдбата, надяват се приятелите на актьора.