Ели Гигова е в ужас, не знае как да се справи със ситуацията!

Тежка драма застигна семейството на Ели Гигова, а нежната красавица е изпаднала в шок. Тя най-трудно понася случилото се, просто защото ситуацията й е крайно непозната. А именно - татко й Николай Гигов фалира като добруването на фамилията му е поставено на карта. Това разкриха източници, близки до оръжейния бос и приятели на Ели Гигова.

Припомняме, че още през 2013-та година Николай Гигов изрева, че голяма част от милионите му са изядени от финансовата криза. Днес обаче положението е още по-страшно, тъй като отборът му "Локомотив" е изправен пред пълен колапс, а задълженията му са рекордни, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_335870" align="alignright" width="234"]Ели Гигова Ели Гигова не познава друг живот, освен този в разкош. Фалитът на баща й я срина[/caption]

След като бизнесменът Петър Манджуков измести Николай Гигов от търговията с оръжие, състоянието на магната от 75 милиона лева рязко намаля. Към момента той и семейството му вече не притежават дори една трета от парите си, а Гигов се видя принуден да продаде и шикозната си къща във Франция.

Именно тогава Ели Гигова научила страшната вест, че семейството й се разорява. "Баща й и близките й опитваха да спестят на Ели новината и то до последно. Точно затова обаче ударът й дойде като гръм от ясно небе. Ели обожаваше къщата им в Париж и полудя от новината, че вече я няма. Най-голям бе ударът за нея обаче, когато Николай Гигов й призна, че най-вероятно ще се наложи да продаде и апартамента й там", разказват източници, близки до милионерската щерка.

Въпреки че не е надуто и глезено момиче, Ели Гигова била смазана от фалита на баща си. "Ели винаги е работила, тя никога не се е лигавила като някоя принцеса, каквито ги има много и то все новобогаташки. Истината обаче е, че и в самото намиране на работа, голяма роля винаги е имал баща й. Как иначе ще успее да се уреди във водещите телевизии, при цялата реална конкуренция, която има там?!", коментират познатите на Ели Гигова.

Към днешна дата милионерската или вече бившата милионерска дъщеря трескаво мислила с какво да се захване и как да помогне на семейството си, само и само да запазят основната част от доходите си и да спасят бита, на който е свикнала още от малко момиченце. Дали пък и тя няма да се насочи към някой чичко паричко?!