Синът на Ваня Костова е съсипан

Боян е изпаднал в депресия и е убеден, че късметът го  е изоставил. Изобщо не му върви с жените на сина на ангелогласната изпълнителка.

На Гергьовден ще станат две години, откакто ни напусна певицата Ваня Костова. Тя си отиде от този свят покосена от инфаркт, вследствие тежко прекаран Ковид.

Още докато бе жива, синът й Боян се раздели с майката на единствената си дъщеря Ванеса. След осемгодишно съжителство той трябваше да напусне общия им дом. Ваня Костова го прибра в своя апартамент, а двамата със Стефания водиха тежки съдебни битки за попечителство над общото им дете.

Ваня Костова твърдеше, че бившата й снаха я наричала „вещица“.След смъртта на звездата на „Тоника“, бившето семейство зарови томахавката и всеки пое по пътя си.

Боян се залюби с друга жена. Но щастието, което двамата афишираха напоително в социалните мрежи, свърши само след няколко месеца. С днешна дата синът на Ваня Костова се е разделил и с втората си жена, дори са изтрили общите си снимки.

Боян вече не ходи по концерти, което правеше с майка си, а се е отдал на лекарската си професия.В любовта го преследва карък, но утешителната му награда е порасналата му щерка Ванеса. Тя е тръгнала по стъпките на известната си баба и вече печели награди от различни певчески конкурси.

Източник: Ретро