Ники Кънчев е повече от разстроен от диагнозата за своето здраве Един от най-любимите телевизионни водещи на българите от синия екран Ники Кънчев ще трябва да се бори с тежкото заболяване

Ники Кънчев, един от най-популярните тв водещи по Нова телевизия го е загазил яко. Водещият на Стани богат и всички формати на ВИП и Биг Брадър е съсипан тотално от лошата вест. Въпреки рейтинговия си престиж и високата заплата в Нова телевизия, болестта, която надвисна над главата на бащата на прекрасно момиченце не е за подценяване.

[caption id="attachment_314932" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев е притеснен за здравето си Ники Кънчев е притеснен за здравето си[/caption]

Рязкото сваляне на килограми и зверска диета му докара друга, доста опасна главоблъсканица. Дали заради непрекъснатия стрес, на който е подложен или от почти болезненото желание да изглежда перфектно, Ники си докара огромна беля на главата.

Която никак, ама никак не е безобидна. И тя се нарича диабет. Захарната болест, която прихвана атрактивният водещ Ники Кънчев е в доста напреднал стадий, научи Kliuki.bg.

На работна среща на медицински светила в тази област Ники Кънчев сам си е признал за заболяването. Въпреки немалките му успехи и екранното лустро, Ники Кънчев призна, че се е сблъсквал с редица неблагоприятни моменти и в кариерата, и в личния си живот. Най-вероятно и това е отключило тежката болест. Но той започнал все по-често да се оплаква от главоболие.

Първоначално отдавал страданието си на напрегнатото си ежедневие и работата, както и домашните задължения, но атаките зачестили. След като споделил за болежката си пред приятел, последния го посъветвал да се изследва. Така открили изключително завишени показатели на кръвна захар в изследването. Цифрата недвусмислено сочела, че той е пипнал диабет и то в доста опасна фаза.

Отличеният с приза „Глас на годината” ще трябва да се справя оттук насетне не само с неотложните си ангажименти, но и да отделя повече внимание на здравето си. Диетите, на които Ники Кънчев непрекъснато се подлагаше не успяха да стопят килограмите му, но страшната болест „свърши” само за няколко месеца.