Миро от „Каризма“ е измъчван от тежка болест

Любимият изпълнител бил диагностициран с базедова болест от няколко години, доверяват близки на изпълнителя.

Той имал проблеми с щитовидната жлеза, която работела на прекалено бързи обороти.Това водило до тахикардия, до виене на свят, както и проблеми с очите. С времето те ставали все по-изпъкнали и това си личало веднага. Заради това, а и от суета Миро не свалял черните очила.

Именно базедовата болест накарала Миро да спре с алкохолните запои, както и да не приема наркотици. Заедно с това той гледал да се храни здравословно, както и да тренира умерено. Болестта обаче предизвикала и рязкото му отслабване, което освен естетически промени, довели и до много здравословни такива.

Ускорената работа на щитовидната жлеза води до забързване на работата на всички органи, което неминуемо води до рискови проблеми със сърцето.

Болестта се овладява с лекарства или операция. Миро залагал на природните лекове, диетите, както и здравословния начин на живот.

Затова Миро от бившия дует „Каризма“ се надявал най-вече на Бог, за да бъде излекуван. Той  е силно вярващ, а и родителите му се излекували с вяра. Баща му бил диагностициран с рак, а майка му преживяла инсулт, но сега те са в добро здраве, благодарение на силната си вяра.