Златка Райкова е буквално разбита и не иска да излезе от дома си!

Тежък удар се стовари върху плеймейтката Златка Райкова, позната като Русата Златка, която е тотално срината психически и не иска да се покаже пред света. Причина за състоянието на моделката е разкритието, което изстреля столичният ежедневник "Всеки ден" - а именно, че Златка Райкова е циганка.

Да, оказва се, че Златка Райкова е от ромско семейство от Пазарджик, както "любезно" сподели нейна близка приятелка от миналото. И за доказателство предостави снимка на вуйчото на Златка Райкова - Тони Райков, който си е чистокръвен ром. Човекът от дълги години работи в Испания и успява да се препитава и да изхранва домочадието си.

[caption id="attachment_327678" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова е циганка, гръмнаха медиите, а тя се срина[/caption]

"Да, циганин е Тони Райков, но иначе е свестен и работлив човек. Той е брат на майката на Златка Райкова, но за разлика от повечето роми, които са станали нарицателно за мързел, измами и кражби, Тони Райков е трудолюбив човек и от много време чисти риба в Испания, за да се издържат", разкрива познатата на Златка Райкова пред ежедневника.

Самата Златка Райкова обаче отдавна скъсала всякакви връзки с родата си, не спирала да се изрусява и да се подлага на различни терапии, само и само да заличи циганския си корен. Тя пазела в пълна тайна произхода си от всички и новината, че тайната й е разкрита пред пресата, я сринала жестоко, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_327679" align="aligncenter" width="300"]Това е Тони Райков - вуйчото на Злати Това е Тони Райков - вуйчото на Злати[/caption]

"За Злати това е наистина голям удар. Добре, че приятелят й Георги Валентинов наистина е много свястно момче и много я обича. Той е непрекъснато до нея сега, когато Златка Райкова не иска и да се покаже от апартамента си. В известен смисъл Георги е и по-умен от нея, защото не спира да я убеждава, че не е важно какъв е родът ти, а какъв си ти като човек. Златка обаче е толкова нафукана и горда, че не иска и да чуе", коментират близки до Георги Валентинов и Златка Райкова.

Русокосата хубавица не спирала да повтаря какъв огромен срам трябва да изживее и се зарекла, че никога няма да прости на приятелката си от Пазарджик, че я е издала пред медиите.

Лошото обаче е, че Златка Райкова неведнъж е злословила срещу ромите в отчаян опит да скрие гена си. Макар че би трябвало да знае, че истината винаги излиза наяве.